Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásáért. További információk.
Termékek Menü
Nyelv: Magyar
Hungarian hu
English en

A Pick Pack kiszállításról

Egy személyes átvételi módot kínálunk tisztelt vásárlóinknak,
mellyel megválaszthatják, hogy országos szinten több, mint 600 átvételi pont melyikén
kívánják majd rendelésüket átvenni.


Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 190 településén megtalálható, több mint 600 Pick Pack Pont-on Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően Budapesten 1-2, Budapesten kívül 2-3 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba.

A Pick Pack Pont-ok Inmedio és Relay hírlapüzletek, valamint MOL, OMV és Avanti töltőállomások, PlayersRoom, PlayMAX és ShopFactory sportfelszerelés és ruházati, valamint Co-oP Star élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio, PlayersRoom, PlayMAX és ShopFactory üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és MOL töltőállomások és az Avanti benzinkutak a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor E-mailben értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. Az értesítést követően 5 munkanapon keresztül veheti fel csomagját a Pick Pack pontban, az üzletek nyitva tartási ideje alatt, mely a hírlapüzletek esetében átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 - 24:00-ig terjed.

Boltkeresőt, pontos nyitva tartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/pickpackterkep oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon, a következő módon: a webáruházunkban Pick Pack kiszállítással rendelt csomagok feladási értesítő emailje tartalmazza a csomag vonalkódját, melyet a fenti weboldalon beírva a Pick Pack rendszer kiadja a csomag aktuális helyzetét.

 

A Pick Pack Pontban való átvétel díjszabása:

  • Az előre fizetett rendelések kiszállítási díja egységesen brutto 890.- Ft.
  • Utánvételes csomagok esetében a kiszállítási díj egységesen brutto 1 290.- Ft.

 

Mikor válassza a csomagpontot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett több Pick Pack Pont-on lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is, továbbá a legtöbb üzlet nyitva tartási ideje hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig terjed, így szombaton, sőt vasárnap is átveheti csomagját.

 

Hogyan kérheti a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor történik. A Szállítási módok közül válassza a "Pick Pack kiszállítás" opciót, majd az ekkor megjelenő Megye és Város mezőkbe beírt adatok, vagy az alatta megjeleníthető interaktív térkép modul segítségével egyszerűen megtalálhatja az Önnek tetsző Pick Pack átvevőhelyet.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

Mik a Pick Pack pontos átvétel korlátai?

  • A következő munkanapi feladáshoz a rendelésnek legkésőbb 22:00 óráig meg kell érkeznie hozzánk. Az ezen időpont után érkezett rendeléseket csak a rákövetkező munkanapon tudjuk feladni.
  • Maximum 50cm x 50cm x 50cm-es körméretű, 20 kg-nál nem nehezebb, és 100 000.- Ft + ÁFA értéket meg nem haladó csomago(ka)t tudunk feladni e módon. Ha rendelése összességében meghaladja ezen korlátok bármelyikét, több csomagban kell elhelyeznünk azt, minden csomaghoz felszámítván a fenti díjszabásban szereplő összeget.
  • Egy átadóhelyre kiszállított csomag átvételére 5 munkanapig van lehetősége, így csak abban az esetben rendeljen ilyen módon, ha a rendelés leadása után 5-6 napon belül meg tudja oldani a csomag átvételét.

 

Pick Pack csomagátvételi pontok aktuális listája:

Teljes, letölthető boltlista, GPS adatokkal, Excel formátumban
Gyártók