Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásáért. További információk.
Termékek Menü

Double 15 "Mexican Train" Dominoes - Dominó fémdobozban

Ár:
14 990 Ft
Cikkszám: G8614
Gyártó: Cardinal Industries
Elérhetőség: Átmenetileg nem beszerezhető
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (10)
(i) Lehetséges fizetési módok

ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás minden előre fizetett 25.000 Forint feletti összértékű rendelésre!

Leírás

136 db, professzionális méretű dominólap, színes pöttyökkel. PLUSZ: Indítóelem, és 4 db kis színes mozdony a játékosok jelöléséhez. A játékhoz magyar nyelvű leírást is készítettünk, a készlettel játszható 13 féle játék szabályának ismertetésével, ezt a "Csatolt dokumentumok" fülre kattintva tudja letölteni. (Ha nincs ott a fülek közözz a "Csatolt dokumentumok" fül, kattintson erre a linkre, és a dokumentum letöltődik!)

Méret: 1 lapka: kb. 5 x 2,5 x 0,95 cm.

(A játék puha fém doboza a hosszú szállítás alatt sajnos előfordul, hogy itt-ott benyomódik, de a belső tartalom emiatt nem sérül. A külső celofán csomagolás eltávolítása után ezeket a részeket belülről vissza lehet nyomkodni.)

Vélemények

4.40
10 értékelés
5
(5)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 29.
Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm a pontos, precíz és udvarias szolgáltatást!! Karácsonyi ajándéknak rendeltem meg a dominót. Megérkezett hibátlanul, fóliás védőcsomagolásban. Nagyon udvarias és pontos tájékoztatást kaptam a csomagolás idejéről a futárnak átadott időpontról. Ráadásnak karácsonyi üdvözletet jókívánságot is küldött a munkatársuk.
Köszönöm szépen!
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 05.
Nagyon jó játék és rendeltem és pontosan szállították és gyors és meg vagyok elégedve!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 28.
Fantasztikusan gyorsak...minden rendben volt
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 23.
Tisztelt Kártyabolt!

Köszönjük a szállított dominót, külön mozdonyokat és síneket!
Tulajdonképen fadobozban szerettük volna megrendelni/megkapni, de ez nem volt lehetséges. Kár, hogy a fémdoboz több helyen már be volt nyomódva!
Üdvözlettel
Maklári család
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 29.
Tényleg jobb lenne több kis vonat, de a lényeg, a dominók rendben voltak.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 19.
Tisztelt értékelő! A magyar nyelvű játékleírás letölthető a "Csatolt dokumentumok" fülre kattintva, ahogy erre a játék Leírásában (a termékkép alatt a Leírás fülre kattintva) fel is hívjuk a figyelmet. Ugyanúgy a puha fémdoboz esetleges behorpadását is előre jelezzük ugyanott, ugyanakkor sajnáljuk, de ez ellen sajnos nem tudunk tenni.
| 4 / 5 csillag!
2016. 09. 19.
Hiany magyar nyelvű szabályt es doboza kisse horpadt
| 3 / 5 csillag!
2015. 11. 05.
Tisztelt Uram!

A ""Mexican Train"" dominó kedvelt játékszere családunknak. Jó szórakozás kicsiknek és nagyoknak, és szívesen veszem ajándékba baráti családoknak.
Már korábban is problémát jelentett, hogy a filléres kis műanyag vonatból kevesebb van a dobozban, mint ahányan játszhatnának a játékkal. A vonatok ugyan külön csomagban megvásárolhatók, persze már nem fillérekért. Ráadásul a külön vonatcsomagnál már nem figyelnek arra, hogy különböző színűek legyenek a vonatok, hogy a játékosok megkülönböztetőek legyenek.
Az előző ajándékként vásárolt csomagban pedig hiányzott a középső lapka, ami szintén filléres dolog, de nélküle nem kezdhető meg a játék, és külön sem szerezhető be. ( Ha esetleg mégis, akkor kérem, hogy értesítsenek erről! )

Üdvözlettel: Sztojanovicsné Farkas Judit
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 10.
Azért csak "jó" a minősítés, mert ahogy azt a leírásban olvashatjuk, sajnos tényleg össze-vissza horpadt a dominó fémdoboza, amit egy ilyen összegű "társasjátéknál" nem lehet figyelmen kívül hagyni.
| 4 / 5 csillag!
2014. 12. 06.
Az a fránya fémdoboz:) horpadt oldallal érkezett. De a kifogást korrekten,gyorsan orvosolták sőt még a magyar nyelvű játékszabályt is megkaptam. Ezért csak "jóra" minősítem, de legközelebb is vásárolnék a webáruházból.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek